Blogi / Tonttihakkuu raivaa tilaa uudelle kodille – Tonttihakkuu Kangasala

  • Heikki
  • 0 Views
  • 0 Comment
  • No tags
Tonttihakkuussa raivataan metsästä tilaa uutta taloa, tietä tai muuta tarvetta varten. Tonttihakkuu tehdään usein koneellisesti, esimerkiksi motolla. Usein tarvitaan myös metsurityötä, kun halutaan esimerkiksi kaataa puita sähkölinjan vierestä tai jos tontilla on esimerkiksi jokin vanha säästettävä rakennus. Sijainnin haasteet vaikuttavat siihen, millainen palvelu tarvitaan.  Mitä paremmin hakkuuta pystyy ennakoimaan, sitä paremmin pysytään aikatauluarvioissa.

Beast

Tonttihakkuu Kangasalalla ja muualla Pirkanmaalla

Alla on valokuva tontille aukaistusta tielinjasta. Takareunassa näkyy vanha rakennus, jonka luokse hakattiin tila uudelle mökille. Tonttihakkuussa tehdään usein puunkaatoa, josta kirjoitinkin jo aiemmin. Kuten puunkaadossakin, niin tonttihakkuissa parasta aikaa tekemiselle on talvi. Maaperä ei tuolloin vaurioidu niin herkästi ja puiden lehdettömyys tekee kaatamisesta helpompaa.
 tonttihakkuu kangasala
Jos olet suunnittelemassa talonrakennusta tai tarvitset muuten tonttihakkuuta Kangasalalta tai lähikunnista, niin ota yhteyttä! Tehdään tonttihakkuusta suunnitelma, joka ottaa huomioon tonttisi erityispiirteet. Lähetä viesti pihajametsurityo@gmail.com tai soita 044 098 0980.
Heikki

Metsuri Heikki palveluksessasi.

0 Kommenttia
Kirjoita kommentti, olethan ystävällinen :)

UA-105612721-1